Господин Господинов е истински рецидивист на пътя  24-годишният Господин Господинов

...
Господин Господинов е истински рецидивист на пътя  24-годишният Господин Господинов
Коментари Харесай

Стана ясно кой е убиецът на Стела от Бургас

Господин Господинов е същински рецидивист на пътя 

24-годишният Господин Господинов е килърът на бургазлийката Стела Маринова, научи Флагман.бг. Срещу името му има цялостен поменик от пътни закононарушения. Както писахме водачът, премазал младото момиче, е с 21 наказателни постановления. 

Пет от санкциите му са за превишена скорост и са на стойност 1100 лв.. Господин е бил сниман да кара градско камиона си с 30 км над превишената скорост, поради което е санкциониран с 600 лв.. Има фишове за шофиране без механически обзор, светлини на автомобила и лишаване на преимущество.

Както Флагман.бг към този момент заяви Окръжната прокуратура в Сливен ще желае непрекъснат арест за водача. Припомняме, че в кръвта му се откриха следи от метамфетамин и опиати. Господин и до този миг не може да даде съответно пояснение по какъв начин се е стигнало до случая.

Не излиза наяве какво го е предиздвикало да влезе с висока скорост в спешната лента и да опустоши Форда на Стела и приятелките й. Повече детайлности се чакат при днешното гледане на мярката му за неотклонение в Сливен.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР